Acasa
Hotel
Restaurant
Conferinte
Oferte
Imprejurimi
Rezervari
Contact      
Hotel Riviera Sinaia - OFERTE Hotel Restaurant Riviera Sinaia - Regatul Bunului Gust

              Restaurant Riviera - bucataria bunului gust accesibil
 

     Cine a gustat o data mancarurile noastre isi doreste cu siguranta sa revina. Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciile prompte si nu in ultimul rand preturile va atrag dupa prima vizita chiar daca sunteti dintre cei mai exigenti clienti. Gustul sarmalelor, al ciolanului afumat gatit in fasole, al tochiturii, al minunatelor ciorbe si al atator si atator alte bunatati va cuceresc din prima clipa. Da, acesta este Restaurantul Riviera, al carui personal cu o vechime de 20 ani numai in acest loc (pe amplasamnetul actualului complex Riviera a fiintat inca din anul 1997 un mic restaurant ai carui angajati formeaza scheletul personalului actual) este dornic sa isi puna la dispozitia dumneavoastra intreaga pricepere si experienta acumulata in toti acesti ani.
     Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilor si a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nici o ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dumneavoastra nu ati incercat pana acum preparatele noastre va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne treceti pragul.
Galerie foto
Click aici pentru galeria foto. 
  Descriere

     Avand un circuit deschis si o capacitate de 90 de locuri īn interior si 40 de locuri pe terasa atunci cānd timpul o permite, Restaurantul Riviera este locul ideal pentru o discutie de afaceri, o intalnire intima, pentru reunirea unui grup de prieteni sau doar pentru un scurt popas in drumul spre Brasov ori bucuresti. Toate acestea sunt NON STOP la dispozitia dumneavoastra, restaurantul fiind deschis 24 DE ORE DIN 24, meniul fiind la fel de complex la orice ora din zi sau din noapte.Meniu Restaurant

Hotel :: Restaurant :: Oferte :: Īmprejurimi :: Rezervări :: Contact
© 2006-2016 SC Casa Blanca SRL - Desing conceput şi realizat de Alex Tiper
Site optimizat pentru IE 6.0, 1152x864, Flash Player 8.0