Home
Hotel
Restaurant
Conferences
Offers
Surroundings
Reservations
Contact      
Hotel Riviera Sinaia - Presentation Hotel Hotel Restaurant Riviera - Regatul Bunului Gust

              Mancaruri Calde


Gustari Calde

Cascaval pané
120 g
Clatite cu ciuperci si smântâna
400 g
Mamaliguta cu brânza si unt
270 g


Ciorbe

Ciorba de legume
450 g
Ciorba de fasole cu ciolan
400/150 g
Ciorba de perisoare
390/60 g
Ciorba de vacuta
410/40 g
Ciorba de burta
350/100 g


Preparate traditionale romanesti

Tocanita taraneasca în sos de vin cu mamaliguta
portie mare: 175/325/200 g
Sarmale cu carne in foi de varza
portie mare: 450 g
Tochitura taraneasca la tigaie
portie mare: 270/60 g
Ciolan de porc (dezosat) cu iahnie de fasole
portie mare: 400/300 g
Pastrama de oaie la gratar cu mamaliguta
portie mare: 280/200 g


Preparate din carne de porc si vita

Mititei (mustar inclus)
mari: 60 g/buc
Ficat de porc la gratar sau la tigaie
portie mare: 250 g
Muschi de porc file la gratar
portie mare: 190 g
Ceafa (garf) de porc la gratar
portie mare: 280 g
Cotlet de porc cu os la gratar
portie mare: 170-300 g
Snitel de porc pané
portie mare: 300 g
Muschi de vita la gratar
portie mare: 260 g
Cârnaciori afumati la tigaie
portie mare: 225 g
Frigarui asortate
195 g


Preparate din carne de pasare

Piept de pui la gratar
portie mare: 290 g
Snitel din piept de pui
portie mare: 320 g
Pulpe de pui la ceaun
pulpe întregi: 170-320 g
Ficatei de pasare la tigaie
portie mare: 300 g
Cordon Bleu
portie mare: 250 g


Preparate din peste

Pastravi prajiti
portie mare: 200-320 g
File de salau prajit
portie mare: 280 g
File de merluciu prajit
portie mare: 280 g

Hotel :: Restaurant :: Offers :: Surroundings :: Reservations :: Contact
© 2005-2006 SC Casa Blanca SRL. - Concept & design by Tiper Alexandru