Gustari Calde
|
Cascaval pané
|
120 g |
Clatite cu ciuperci si smântâna
|
400 g |
Mamaliguta cu brânza si unt
|
270 g |
Ciorbe
|
Ciorba de legume
|
450 g |
Ciorba de fasole cu ciolan
|
400/150 g |
Ciorba de perisoare
|
390/60 g |
Ciorba de vacuta
|
410/40 g |
Ciorba de burta
|
350/100 g |
Preparate traditionale romanesti
|
Tocanita taraneasca în sos de vin cu mamaliguta
|
portie mare: 175/325/200 g |
Sarmale cu carne in foi de varza
|
portie mare: 450 g |
Tochitura taraneasca la tigaie
|
portie mare: 270/60 g |
Ciolan de porc (dezosat) cu iahnie de fasole
|
portie mare: 400/300 g |
Pastrama de oaie la gratar cu mamaliguta
|
portie mare: 280/200 g |
Preparate din carne de porc si vita
|
Mititei (mustar inclus)
|
mari: 60 g/buc |
Ficat de porc la gratar sau la tigaie
|
portie mare: 250 g |
Muschi de porc file la gratar
|
portie mare: 190 g |
Ceafa (garf) de porc la gratar
|
portie mare: 280 g |
Cotlet de porc cu os la gratar
|
portie mare: 170-300 g |
Snitel de porc pané
|
portie mare: 300 g |
Muschi de vita la gratar
|
portie mare: 260 g |
Cârnaciori afumati la tigaie
|
portie mare: 225 g |
Frigarui asortate
|
195 g |
Preparate din carne de pasare
|
Piept de pui la gratar
|
portie mare: 290 g |
Snitel din piept de pui
|
portie mare: 320 g |
Pulpe de pui la ceaun
|
pulpe întregi: 170-320 g |
Ficatei de pasare la tigaie
|
portie mare: 300 g |
Cordon Bleu
|
portie mare: 250 g |
Preparate din peste
|
Pastravi prajiti
|
portie mare: 200-320 g |
File de salau prajit
|
portie mare: 280 g |
File de merluciu prajit
|
portie mare: 280 g |